WEDSTRIJD: Win een boek over Ayrton Senna

01 mei 2009 — 15 jaar geleden overleed Ayrton Senna op 1 mei ten gevolge van zijn huiveringwekkende crash op het circuit van San Marino. Sindsdien is er veel geschreven over het leven en de carrière van de Braziliaan. Onlangs kwam er echter een fantastisch boek uit: Ayrton Senna, een legende op volle snelheid. Jij kan dit boek nu winnen bij F1journaal.be!

Het boek is een vertaling van het origineel, genaamd Ayrton Senna, A Legend at full speed, geschreven door Christopher Hilton.  Dit boek is niet alleen gebaseerd op ervaringen en getuigenissen van collega-rijders en naaste kennissen. Voor het eerst gaf zijn familie immers inkijk in de persoonlijk documenten en de archieven over Ayrton Senna.

Het boek zelf bestaat uit een hard cover en is vlot leesbaar. Voor de echte Senna-fan is het boek genieten van de eerste tot de laatste pagina. Maar daarnaast kan ook de modale f1-fan op deze manier kennismaken met het leven en de carrière van de Braziliaan.

Doorheen het boek zijn er eveneens verschillende bijlagen die uit het boek kunnen gehaald worden. Zo steken er ondermeer duplicaten van Senna’s doopcertificaat, officiële FIA-pas, … in het boek.  Kortom, een must om in huis te hebben.

Hoe kan je dit boek winnen?
Stuur een mailtje naar en vertel ons waarom jij denkt dat je dit boek moet winnen? Deelnemen kan tem 10 mei. Op 11 mei wordt de winnaar persoonlijk verwittigd.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd wordt je ook ingeschreven op de nieuwsbrief van F1journaal.be U kan zich indien gewenst nadien steeds opnieuw uitschrijven.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België