WEDSTRIJD: Win een boek over Max Verstappen

14 augustus 2016 — Onlangs verscheen het boek 'MAX' van Andrë Hoogeboom. Wij van F1journaal.be geven een exemplaar weg van het boek.


De jongste Formule 1-winnaar ooit

In 2015 stond de Nederlandse racewereld op zijn kop: Max Verstappen, zoon van de Nederlandse Formule 1-rijder Jos Verstappen en de Belgische kart-kampioene Sophie Kumpen maakte zijn debuut in de Formule 1 als jongste coureur ooit.

Max’ faam was hem al vooruitgesneld. Hij begon op zevenjarige leeftijd met karten bij Karting Genk en werd direct kampioen in de Miniklasse van het Belgisch kampioenschap. In de jaren nadien won Verstappen verschillende kampioenschappen en brak hij verscheidene records.

Op 15 mei 2016 schreef Max Verstappen zijn naam in grote letters in de geschiedenisboeken van de Formule 1, toen hij als jongste coureur ooit de Grote Prijs van Spanje op het Circuit de Catalunya in Barcelona op zijn naam schreef. Sinds de Grand Prix van Oostenrijk deze maand is Verstappen ook de beste Nederlandse Formule 1-racer ooit.

Het boek MAX, geschreven door de Nederlandse journalist André Hoogeboom, is een verzameling interviews die de weg van Max naar het miljoenenbal dat de Formule 1 is, beschrijven.
Hoogeboom sprak met de mensen die Max in zijn weg naar de F1 begeleid hebben. Allen zijn het er over eens: het talent van Max Verstappen is van ongekende klasse en iedereen voorspelt hem een glorieuze toekomst. De vraag is niet óf Max kampioen in de Formule 1 gaat worden, maar wannéér.

Oordeel van F1journaal.be:
Voor de echte Verstappen-fans misschien een boek dat weinig nieuwigheden bevat maar voor de gemiddelde F1-fan zeker aangenaam om te lezen. Vlot geschreven en voorzien van het nodige fotomateriaal.

Maar ontdek het vooral zelf. Wij van F1journaal.be mogen via een wedstrijd alvast één exemplaar van het boek weggeven.

WEDSTRIJD:
F1journaal.be geeft één exemplaar weg van het boek ‘MAX’ van Andrë Hoogeboom.

Hoe deelnemen?
Stuur een email naar met in de titel ‘MAX’ en in de email zelf het antwoord op de volgende vraag:
- Wedstrijdvraag:  Hoeveel pagina’s telt het boek boek ‘MAX’ van Andrë Hoogeboom, geteld volgens de uitgever.
- Schiftingsvraag: Hoeveel mensen nemen deel aan de wedstrijd?

Vermeld ook zeker jouw adresgegevens!

Deelnemen kan tot en met vrijdagavond 19 augustus 2016 om 23u59. De winnaar is de persoon die een juiste antwoord geeft op de wedstrijdvraag en het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benaderd. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België