logo
 

WEDSTRIJD: Win een Bose® SoundTouch® 10 wireless music system

01 december 2016 — Nico Rosberg behaalde afgelopen weekend zijn eerste wereldtitel in de Formule 1. Naar aanleiding daarvan geeft F1journaal.be in samenwerking met Bose, partner van het Mercedes AMG Petronas F1 team, een Bose® SoundTouch® 10 wireless music system weg.

Voortdurend grenzen verleggen. Steeds beter worden.
Voortdurend innoveren is cruciaal om rivalen vóór te blijven. Ingenieurs van Bose en MERCEDES AMG PETRONAS hebben daarom de vrije hand om nieuwe ideeën uit te werken. Succes staat of valt immers met toewijding en het vermogen om problemen op te lossen. De teams zijn geobsedeerd door prestaties en laten zich voorstaan op de precisie van hun technologie.

Of ze nu trainen voor een offensief laat in het seizoen, zich concentreren op de aanpak van de race of op het laatste moment de wagens aanpassen – de coureurs en hun team vertrouwen op hetzelfde prestatie- en innovatieniveau van Bose.

De coureur kan het niet alléén, er is een heel team van ingenieurs nodig, die voortdurend verbeteringen aanbrengen aan de al fantastische wagen. Ze hadden op hun lauweren kunnen rusten na een zeer geslaagd 2015. Maar ze gingen terug naar de tekentafel, op zoek naar innovaties in alle aspecten. Ze zochten nieuwe concepten voor de ophanging of verhoogden de bescherming van de coureur. Deze drang en passie voor uitmuntende resultaten zit in hun cultuur. Ook in 2016 heeft dit geloond, met de voortzetting van historische successen.

Wanneer de Silver Arrows 18 uur per dag in de fabriek doorbrengen, houdt muziek hen bij de les. Bose heeft dezelfde passie voor technologische innovatie en dezelfde drang om fantastische producten te ontwerpen.
Muziek voor overal – in de fabriek, op het werk, thuis, onderweg.


WEDSTRIJD:
F1journaal.be geeft één Bose SoundTouch® 10 wireless music system weg.

Hoe deelnemen?
Stuur een e-mail naar met in de onderwerpregel ‘BOSE’ en in de e-mail zelf het antwoord op de de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag:
- Wedstrijdvraag:  Van welk F1-team is Bose officiële sponsor?
a) Ferrari
b) Mercedes AMG Petronas
c) Red Bull
d) Williams

- Schiftingsvraag: Hoeveel mensen nemen deel aan de wedstrijd?

Deelnemen kan tot en met woensdagavond 7 december 2016, 23u59. De winnaar is de persoon die een juiste antwoord geeft op de wedstrijdvraag en het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benaderd. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië