logo
 

Wedstrijd: win een exemplaar van de film SENNA

03 mei 2014 — F1journaal.be geeft naar aanleiding van de herdenking van het overlijden van Ayrton Senna twintig jaar geleden twee exemplaren van de film SENNA weg.

F1journaal heeft toen de film uitkwam nog mee aan de kar getrokken om de film uiteindelijk in de Belgische bioscoop te krijgen. Oorspronkelijk stond dat immers niet gepland. Ondertussen kunnen we echter allemaal thuis dit meesterwerk over het leven van Ayrton Senna bekijken. De film SENNA moet iedere F1-fan dan ook absoluut in huis hebben. Heb je de film nog niet in huis? Dan is dit jouw kans!

WEDSTRIJD:
F1journaal.be geeft twee exemplaren van de film weg. We geven een exemplaar op dvd en een exemplaar op blu-ray weg.

Wens je kans te maken op een exemplaar? Zorg er dan voor dat je fan bent van onze facebook-pagina. Deelnemen doe je door naar onze Facebook-pagina te gaan, op de Like-button van het Facebook-bericht van de wedstrijd te klikken en in een reactie te zeggen waarom je de dvd of bluray moet winnen. Plaats in dat antwoord ook duidelijk of je een dvd of bluray wil winnen. Iedereen die uiterlijk tegen dinsdagsavond 6 mei om 22u een bericht plaatst als antwoord maakt kans. De winnaars worden vervolgens persoonlijk verwittigd.

Klik hier om naar de Facebook-pagina van F1journaal.be te gaan

Wij wensen iedereen alvast veel succes !

Hieronder een korte samenvatting van de film:

“HIJ WAS DE BESTE RACEPILOOT ALLER TIJDEN” - Niki Lauda
SENNA vertelt het ware verhaal achter de Braziliaanse racelegende Ayrton Senna, volgens velen de beste autocoureur aller tijden. De documentaire gaat dieper in op de onstuitbare opmars van Senna in de wereld van de Formule 1 en brengt de fysieke en geestelijke aspecten van die tocht in kaart, zowel op als naast het circuit. De film belicht zijn zoektocht naar perfectie en zijn ultieme transformatie van de uitzonderlijk getalenteerde nieuwkomer die in 1984 de F1 op zijn kop zette tot de mythologische figuur die hij werd na de tragische gebeurtenissen op het circuit van Imola in 1994. SENNA, gemaakt met de volledige medewerking van de familie Senna en het Formula One Management, is de eerste officiële documentaire over zijn leven en bevat verbluffende, vaak nooit eerder vertoonde archiefbeelden.

Technische fiche DVD
- 105 minuten
- 1.85:1
- DD 5.1: ENG, FR
- DD 2.0: ENG, FR
- Ondertitels: NL, FR
Extra’s DVD
- Filmcommentaar met de Regisseur en de Filmmakers
Technische fiche Blu-ray
- 105 minuten
- 1.85:1 – 1080p
- Extra’s: 480 i/p SD
- DTS-HD MA 5.1: ENG, FR
- Extra’s: ENG DD 2.0
- Ondertitels: NL, FR
Extra’s Blu-ray
- Filmcommentaar met de Regisseur en de Filmmakers

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Ayrton SennaF1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië