logo
 

LAATSTE KANS: Win één van de gadgets van Pirelli

29 augustus 2012 — F1journaal.be heeft in samenwerking met Pirelli opnieuw een leuke wedstrijd voor haar bezoekers ... VANDAAG DE LAATSTE DAG OM DEEL TE NEMEN

image
Naar aanleiding van de GP van België geven F1journaal.be en Pirelli verschillende leuke gadgets van de Italiaanse bandenfabrikant weg. De wedstrijd en hoe je kan deelnemen vind je onderaan dit artikel terug.

Recent kwam Pirelli met enkele officiële gadgets en die waren voor het eerst te koop tijdens de GP van Spanje. Vanaf nu kan je ze echter ook online aankopen via de webshop op Facebook of de officiële F1-webstore. De gadgets zijn ook tijdens het weekend van de GP van België te koop op het circuit van Spa-Francorchamps.

Hieronder alvast een overzicht van de verschillende items die Pirelli heeft uitgebracht.

- De Pirelli rugzak met zonnepaneel: 99 euro
Ongetwijfeld het meest gegeerde product van alle Pirelli-items, de rugzak van Pirelli met een geïntegreerd zonnepaneel. Waar je ook onderweg bent, dankzij het zonnepaneel kom je nooit meer met een platte batterij van je gsm, playstation portable, enz. te zitten. Het zonnepaneel laadt een interne batterij op die bovendien klein van formaat is. Vervolgens kan je deze batterij bijvoorbeeld aan je gsm, iphone, ipad, ... hangen en deze zo opladen.

Uiteraard heeft de rugzak ook een erg praktische indeling zodat je heel wat zaken kan meenemen, bijvoorbeeld wanneer je naar de Formule 1 gaat. Zeker een aanrader.

- Pirelli podium cap: 35 euro (volw) - 20 euro (kind)
Voel je als een F1-piloot die na een fel bevochten race op het podium staat en de overwinning heeft behaald. Draag de podiumcap die ook de F1-piloten dragen en uiteraard staat er op de zijkant van de cap dat je de eerste plaats hebt behaald.

Pirelli polsbandjes: 15 euro voor 6 bandjes
Polsbandjes, je ziet ze tegenwoordig overal. Is het niet van festivals, dan is het van allerlei merken of worden ze als accessoire gebruikt. Pirelli kon dan ook niet achterblijven. Voor de prijs van 15 euro krijg je zes bandjes, één per bandensoort. Bovendien zitten de bandjes in een kwaliteitsvol opbergdoosje.

Pirelli sleutelhanger: 10 euro
Voor de F1-fans en uiteraard ook autofreaks onder ons het gadget dat aan je autosleutels moet hangen. Een sleutelhanger in de vorm van een F1-band van Pirelli. Uiteraard verkrijgbaar in de verschillende soorten bandencompounds.

Pirelli P ZERO paraplu: 40 euro
Ideaal voor in België, een paraplu van Pirelli. In België perfect te gebruiken voor een weekendje Spa-Francorchamps want zeg nu eerlijk, het zou de eerste keer niet zijn dat je op het circuit van Spa-Francorchamps staat en het begint te regenen ...

Pirelli P ZERO usb lanyard: 14 euro
Lanyards, ze zijn niet meer weg te denken. Je kan er je gsm, sleutels enz. aanhangen. Die van Pirelli is echter speciaal want er zit een usb-stick ingebouwd met een geheugen van 4 GB. Ruim voldoende om al je data en info mee te nemen.

Binnenkort zijn er ook Pirelli bumpers voor je Iphone beschikbaar. Daarop is het nog even wachten.

We hadden je beloofd om een leuke wedstrijd te houden wanneer er minstens 1000 fans van F1journaal.be op Facebook zouden zijn. We zijn op de goede weg en hebben er alle vertrouwen in dat we de 1000 fans halen voor de GP van België. Daarom starten we nu reeds de wedstrijd.

We geven bovenstaande gadgets van Pirelli weg via een leuke en tegelijkertijd zeer eenvoudige wedstrijd.

Hoe maak je kans op één van bovenstaande prijzen?
- Klik hieronder op de Like-button onderaan dit artikel, typ vervolgens: BEZOEK F1JOURNAAL.BE in de commentaarbox en deel deze wedstrijd met jouw vrienden ...

Uiteraard is het ook noodzakelijk dat je fan wordt van de F1journaal.be-pagina op Facebook (klik daarvoor op de like-button van de Facebook-kader boven de foto’s van de fans), enkel zo kunnen wij immers de winnaars bepalen. De wedstrijd wordt afgesloten op woensdag 29 augustus. Vervolgens selecteren wij de winnaars en die worden persoonlijk verwittigd.

-Geen Facebook-account? Maak er dan snel één aan en klik op de share-button. Een account is snel aangemaakt en bovendien gratis. Wens je toch geen account aan te maken? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief(rechts bovenaan) en we houden je op de hoogte wanneer we onze volgende wedstrijd organiseren. Die zal geen gebruikmaken van Facebook.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België