logo
 

Wedstrijd: Win flessen wijn van Jarno Trulli

28 augustus 2011 — F1journaal.be heeft een unieke wedstrijd voor haar bezoekers. U maakt immers kans op één van de vele flessen wijn van Jarno Trulli.

Dat Jarno Trulli reeds jarenlang F1-rijder is hoeven we u niet meer te vertellen, maar dat de Italiaan ook zijn eigen wijn heeft zullen heel wat minder bezoekers weten. F1journaal heeft dat ook een special besteed aan de wijnsoorten die Jarno Trulli produceert.  Klik hier voor de special

Maar wijn, die moet u uiteraard vooral proeven en die kans biedt F1journaal u dan ook in samenwerking met Alanno Distribution.

F1journaal.be geeft onderstaande wijnpakketten weg:
1ste prijs: “Jarno Rosso” + “Trulli Selezione” (58 euro)
2de prijs: “Podero Castorani” + “Trulli Selezione” (37 euro)
3de prijs: “Paparazzi” + “Lolita Rosso” (23 euro)
4de tot 6de prijs: “Coste delle Plaie” (11 euro)
7de prijs tot 10de prijs: “Majolica Rood” (6 euro)

Wat moet u doen om kans te maken op één van deze prijzen?
Stuur een mailtje tegelijkertijd naar drie mensen (vrienden, familieleden, collega’s, ...) en in CC of copie met daarin volgende boodschap:

Ben jij ook een Formule 1-fan? Surf naar http://www.f1journaal.be en win een fantastische prijs. 

voorbeeld:
image

Iedereen waarvan we uiterlijk tegen zondagavond 4 september 2011 om 24u zo’n email ontvangen maakt kans op één van de bovenstaande prijzen.

Denk er wel aan, stuur enkel een email naar mensen die je kent. Spammen of mailtjes sturen naar mensen die je niet kent is niet toegestaan. Deelname is beperkt tot één deelname per emailadres. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Wenst u in de toekomst eveneens op de hoogte te blijven van onze wedstrijden en het belangrijkste F1-nieuws? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief van F1journaal.be. Inschrijven op de nieuwsbrief kan door rechts op deze pagina uw mailadres in te geven in het inschrijvingsformulier en op “inschrijven” te klikken.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België