logo
 

WEDSTRIJD: Win het Pirelli-kalender-boek!

01 december 2015 — Gisteren werd de Pirelli-kalender 2016 in Londen aan het grote publiek voorgesteld. Naar aanleiding daarvan geven wij in samenwerking met Pirelli een exemplaar weg van het Pirelli-kalender-boek!

image
Weinigen is het gegeven om een Pirelli-kalender te krijgen, maar voor de echte fans van Pirelli en vrouwelijk schoon is er sinds kort wel het Pirelli-kalender-boek.

Loodzwaar is het boek! En dat allemaal omwille van de schitterende foto’s die in het 576 pagina’s tellend boek van 30 bij 30 cm staan. In 1964 verscheen de allereerste Pirelli-kalender en in het boek wordt dan ook teruggeblikt op 50 jaar Pirelli-kalenders. Opmerkelijk weetje is dat er in 1975 en 1983 geen Pirelli-kalenders verschenen en er dus geen vijftig Pirelli-kalenders in die periode zijn verschenen.

In het boek staan uiteraard alle foto’s uit de Pirelli-kalenders van 1964 tot en met 2014, maar daarnaast zijn er ook heel wat ‘behind the scenes’-foto’s en ongepubliceerde foto’s. Ook staan de Foto’s van de Pirelli-kalender uit 1963 erin, een kalender die nooit officieel uitgebracht werd.

Het lijstje met topmodellen die voor de Pirelli-kalenders model hebben gestaan is ook indrukwekkend: Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Helena Christensen, Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio, Laetitia Casta, Nastassja Kinski, Milla Jovovich, Heidi Klum, Angela Lindvall en Kate Moss, allemaal stonden ze model.

Wij van F1journaal.be mogen dus een exemplaar van het unieke ‘Pirelli-kalender-boek’ weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken?
Laat ons in een foto zien wat jouw band (een doordenker inderdaad) met Pirelli of de Pirelli-kalender is.
- Ofwel plaats je die foto in een reactie op onze Facebook-post over de wedstrijd: klik hier
- Ofwel stuur je ons een email met jouw foto naar

Wees creatief !!!

Je kan tot en met zondag 6 december om 23u59 je foto als reactie op onze Facebook-post plaatsen of emailen. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.
image
image
image
image
image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België