logo
 

Wedstrijd: Win Monster Energy en een replicahelm van Lewis Hamilton

15 juni 2017 — Monster Energy lanceert in België een nieuwe smaak van haar energiedrank. De Britse drievoudig wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton krijgt met LH44 immers zijn eigen smaak. F1journaal.be heeft naar aanleiding van de Belgische lancering een leuke wedstrijd voor haar bezoekers.

image
Monster Energy verwelkomt drievoudig F1-wereldkampioen Lewis Hamilton met gepaste trots. Onze wereldwijde samenwerking, die hand in hand gaat met de reeds langlopende samenwerking met het Mercedes-AMG Petronas Motorsport team, leidt ertoe dat Lewis naast zijn deelname in het raceteam ook persoonlijk gaat samenwerken met Monster.

Wanneer je drievoudig Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton heet, gaat je leven tegen 15,000 RPM en meer dan 300 km/u. Een man die in een wereld leeft waar elke milliseconde van tel is, heeft dan ook een drankje nodig dat hem scherp houdt.

We zaten samen met Lewis en creëerden de “44”, ons R&D team stak de koppen samen en ontwikkelden zo de snelste Monster aller tijden. Licht, lekker en enorm verfrissend met een geweldig snelle finish waardoor je de snelheid door je lichaam voelt gieren.

Naar aanleiding van de evenaring van het aantal poleposities van legende Ayrton Senna door Lewis Hamilton, alsook zijn overwinning tijdens de GP van Canada, geven we enkele toffe prijzen weg.

Maak kans op een replica van de helm van Lewis Hamilton van het seizoen 2016 en proef zijn unieke en uiterst snelle drankje: Monster Energy LH44
image
1ste prijs:
- replica van 2016-helm van Lewis Hamilton (niet op ware grootte) + tray van 24 blikjes Monster Energy LH44
2de prijs:
- Mercedes F1 cap + tray van 24 blikjes Monster Energy LH44
3de prijs:
-  tray van 24 blikjes Monster Energy LH44

Hoe deelnemen?
Stuur een e-mail naar met in de onderwerpregel ‘MONSTER ENERGY’ en in de e-mail zelf het antwoord op de de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag:

Wedstrijdvraag:
De hoeveelste polepositie uit zijn F1-carrière veroverde Lewis Hamilton tijdens de GP van Canada 2017?
Schiftingsvraag:
Hoeveel mensen nemen deel aan deze wedstrijd?

Volg Monster Energy op Twitter en Facebook.
image
Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met zondagavond 25 juni om 23u59. De winnaars zijn de personen die een juiste antwoord geven op de wedstrijdvraag en het antwoord op de schiftingsvraag het dichtste, tweede dichtste of derde dichtste benaderen. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België