logo
 

Wedstrijd: Win tickets voor de GP van België

26 augustus 2010 — F1journaal.be geeft jou als F1-fan de kans om op vrijdag of zaterdag naar Spa-Francorchamps te gaan en daar kennis te maken met de Formule 1.

Tickets voor zondag geven we voor alle duidelijkheid dus niet weg, wel willen we jou de kans geven om bijvoorbeeld voor een eerste keer kennis te laten maken met de Formule 1. Op vrijdag of zaterdag naar de Formule 1 in Spa-Francorchamps gaan is al een belevenis op zich.

F1journaal maakt twee fans gelukkig en geeft jou dus de kans om op vrijdag de oefensessies van de Formule 1 of op zaterdag één oefensessie en de kwalificatie mee te maken.

Wat valt er dus te winnen?
- 1 ticket voor vrijdag
- 1 ticket voor zaterdag

Wat moet u doen om kans te maken op één van deze tickets?
Niet veel. Schrijf u in op de nieuwsbrief van F1journaal.be. Iedereen die zich uiterlijk tegen donderdag 26 augustus om 20 uur heeft ingeschreven op de nieuwsbrief maakt kans op één van beide tickets. De winnaars worden persoonlijk verwittigd via mail. Hou dus zeker donderdag jouw mailbox tussen 20u en 20u30 in het oog. Tickets zullen bezorgd worden ter plaatse aan het circuit.

Inschrijven op de nieuwsbrief kan door rechts bovenaan uw mailadres in te geven in het inschrijvingsformulier en op “inschrijven” te klikken. Alvast veel succes!

Gratis deelname P’s POKER PRO - LET’s PLAY - Wed ook op de F1 en krijg een bonus tot 50 euro!

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaalGP van België

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië