Weet jij wie de GP van Turkije wint?

Na 9 jaar afwezigheid keert de Formule 1 terug op Istanbul Park. Een ‘zeer uitdagend’ circuit volgens de coureurs, met de befaamde bocht nummer 8. Een linkerdoordraaier die oneindig lijkt, maar wel vol gas genomen wordt. Daarmee is het de snelste bocht op de Formule 1-kalender.

De grote vraag is of Lewis Hamilton dit weekend zijn zevende titel gaat opeisen. Die kans lijkt erg groot, want Valtteri Bottas zal minimaal 8 punten meer moeten pakken. Dat betekent winst plus snelste ronde als Lewis Hamilton één plaats achter hem eindigt.

Zweeler heeft voor elke Grand Prix weekend meerdere spellen klaarstaan. Dit weekend kunt door het kiezen van 6 coureurs een prijs winnen van 78 euro met een inleg van maar 5 euro.

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
- Je betrokkenheid bij het Formule 1 zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 78 euro)! Er zijn minimaal 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Foto: Zweeler

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België