logo
 

Wehrlein: “Er is nog meer op komst van Manor”

14 april 2016 — Volgens Manor-piloot Pascal Wehrlein heeft Manor nog heel wat potentieel.


Tijdens zijn tweede race in de Formule 1 finishte Wehrlein als dertiende in Bahrein. Het toont overduidelijk de capaciteiten van Wehrlein maar ook de progressie die Manor geboekt heeft in vergelijking met vorig seizoen.

Vooral de Mercedes-krachtbron leverde daartoe een serieuze bijdrage. In die mate zelfs dat Kevin Magnussen in de Renault tijdens de race het volgende over de boordradio zei: “Ik ga hem nooit kunnen inhalen. Hij is op het rechte stuk zo snel als een raket.”

Bij Wehrlein klonk dat natuurlijk als muziek in de oren, al heeft Manor volgens hem nog veel potentieel om nog beter te doen.

“Het was leuk om die commentaren van Kevin tijdens de race te horen,” aldus Wehrlein. “Het klopte ook wat hij zei. De wagen was zeer snel op de rechte stukken en hier in Shanghai zijn er ook enkele mooie rechte stukken.”

“We weten echter van Bahrein dat er ons nog wat werk te doen staat om alles uit de wagen te krijgen. Er is nog heel wat dat we kunnen doen om onze afstelling te verbeteren en we hebben nood aan een goed compromis tussen de rechte stukken en de bochten. Het is een uitdagend circuit dus ik kijk er naar uit om aan de slag te kunnen gaan.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België