logo
 

Wehrlein: “Mercedes beslist over mijn toekomst”

26 juli 2016 — Pascal Wehrlein voelt zich op zijn plaats bij Manor. Hij zou echter ook graag om het kampioenschap willen vechten. Mercedes beslist echter over zijn toekomst.


Zijn eerste punt voor Manor smaakte alvast naar meer. In een interview wordt hem onder meer gevraagd of zijn mindset is veranderd nadat hij een punt voor Manor scoorde.

“De droom van Manor was om een punt te scoren. Nu we dit hebben, willen we competitiever worden en het nog beter doen. Onder normale omstandigheden is onze bolide in staat om de top-10 te bereiken. Als de kans er is om een punt te scoren, moeten we er voor gaan. Dat gebeurde in Oostenrijk,” liet de Duitser weten.

De GP van Duitsland wordt verreden in Hockenheim, een circuit dat Wehrlein maar al te goed kent. Hij veroverde er negen maanden geleden de DTM-titel.

“Het zal een groot verschil maken dat ik de baan al ken. Ik kan op die manier al op vrijdagochtend beginnen met de bolide af te stellen. Het zal een bijzonder weekend voor mij worden: er zullen veel sponsoren, familie en vrienden komen,” blikt Wehrlein al vooruit.

Waar hij in 2017 zal rijden weet hij nog niet. Hij is echter wel zeer tevreden met Manor en zijn eerste helft van het seizoen.

“Mijn lot ligt in de handen van Mercedes. Zij zullen beslissen over mijn volgende seizoen. Ik heb daar niet zoveel over te zeggen. Voor Mercedes rijden is het beste wat me kan overkomen. Op het moment ben ik echter zeer blij en ik focus me vooral op het heden. Ik denk nog niet vaak aan het seizoen van 2017,” besluit Wehrlein.

Geschreven door Anouck Jaspers

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België