logo
 

Whitmarsh hoopvol over upgrade

24 april 2013 — Voor de volgende wedstrijd, de Grote Prijs van Barcelona, brengt McLaren een grote upgrade mee voor de MP4-28. image

Teambaas Martin Whitmarsh hoopt dat de upgrade ervoor kan zorgen dat McLaren weer vooraan te vinden zal zijn. De resultaten uit de eerste vier wedstrijden waren voor het team uit Woking behoorlijk teleurstellend. McLaren sprokkelde nog maar 23 punten bijeen uit vier races. Even ter vergelijking, WK-leider Sebastian Vettel behaalde zelf al 77 punten.

“Waar we nu staan is verre van waar we zouden willen staan. De mensen verwachten ook niet om ons op die plaatsen te zien rondrijden. We doen er nu alles aan om onszelf te verbeteren, en ik hoop dan ook dat we genoeg progressie kunnen boeken, zodat we weer kunnen meestrijden om de overwinningen of podiumplaatsen.” vertelt Whitmarsh in gesprek met Sky.

“We kunnen ons nog steeds mengen in het gevecht om de titel, maar eerst moeten we zorgen dat we weer kunnen winnen. Dat is alvast de eerste stap.”, waarmee Whitmarsh aangeeft dat McLaren nog niet van plan is om de titelhoop op te geven en zich al op volgend seizoen te concentreren.

“Er wordt hier en daar misschien met dat idee gespeeld, maar het zegt mij niets om te gaan racen met de gedachte dat de overwinning toch onmogelijk is. Het kan één van mijn mindere kantjes zijn, maar ik wil dat we competitief zijn als we gaan racen. Ik heb nog geen zin om nu al over 2014 te spreken.” aldus de McLaren-teambaas.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België