logo
 

Wie wint de GP van Australië ?

18 maart 2012 — Straks gaat de GP van Australië van start, de eerste race van het nieuwe F1-seizoen, maar wie zal er winnen ?

Uiteraard is de man die op de pole staat favoriet maar wat denk jij erover ? De bookmakers zijn het er alvast mee eens dat Hamilton het meeste kans maakt.

Ook volgens Bwin is Hamilton favoriet (1 tegen 1,90), gevolgd door zijn teamgenoot Jenson Button (1 tegen 3,50). De rest van het rijdersveld is blijkbaar op achtervolgen aangewezen want zij worden niet meteen in staat geacht om voor de zege te kunnen strijden. Geloof je toch in de kansen van Sebastian Vettel dan krijg je negen keer jouw inzet terug. vijf euro inzet kan je dan 45 euro opleveren. De fans van Schumacher zullen in hun nopjes zijn want de zevenvoudig wereldkampioen maakt volgens de bookmaker bijna evenveel kans op de overwinning als Sebastian Vettel (1 tegen 10).

Wil je alsnog wat extra spanning toevoegen aan de races? Dan loont het misschien de moeite om een account te openen bij Bwin. Je eerste storting wordt verdubbeld en dit kan een maximale bonus van 50 euro gratis wedtegoed opleveren.

Je kan bovendien live wedden tijdens de races en kwalificaties.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België