logo
 

Wie wordt wereldkampioen in 2012 ?

15 maart 2012 — Het seizoen 2012 staat nu echt wel in de startblokken en uiteraard is Vettel favoriet voor de titel, maar wat denkt u ervan?

Zal Vettel opnieuw samen met Red Bull het seizoen domineren? Of doorbreken McLaren, Ferrari en Mercedes de dominantie van Red Bull? Misschien zorgt Kimi Raikkonen wel voor de verrassing?

Wij zijn alvast geïnteresseerd in jouw mening en nodigen jou dan ook uit om op de homepage te stemmen op onze poll.

Bij de bookmakers is uiteraard Sebastian Vettel favoriet (1 tegen 2), gevolgd door Button / Hamilton (1 tegen 6) en Alonso (1 tegen 7). Wie gelooft in de kansen van Michael Schumacher (1 tegen 19) of Kimi Raikkonen (1 tegen 23) kan een serieuze slag slaan.

Maar uiteraard draait het allemaal om die maandenlange strijd die we op tv en live ter plaatse kunnen bewonden. Niets zo leuk als meer dan een half jaar lang genieten van onze favoriete sport: de Formule 1.

Wil je alsnog wat extra spanning toevoegen aan de races? Dan loont het misschien de moeite om een account te openen bij Bwin. Je eerste storting wordt verdubbeld en dit kan een maximale bonus van 50 euro gratis wedtegoed opleveren.

Wij van F1journaal.be wensen jou alvast een uiterst spannend f1-seizoen.

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië