Williams anoniem, maar zeer tevreden

14 maart 2014 — Felipe Massa en Valtteri Bottas deden niet mee om de toptijden tijdens VT2, maar zijn wel optimistisch voor zaterdag.

“We proberen nu alles te begrijpen over de afstelling en welke richting we morgen uit moeten.” verklaarde Felipe Massa. “Dat was onze opdracht voor vandaag, maar er is nog heel wat op til voor morgen.”

De Braziliaan denkt echter dat we niet veel verrassingen zullen zien aan de kop van het klassement. “Het is niet echt een verrassing om Mercedes helemaal vooraan te zien, en ook Ferrari ziet er sterk uit volgens mij. Misschien zal McLaren ook weer meedoen om de prijzen, terwijl Red Bull hun beste testsessie van het hele seizoen tot nog toe kende. Het is echter nog te vroeg om echt iets zeker te zijn, dus we moeten nog wat geduld hebben.”

Ook Valtteri Bottas toonde zich meer dan tevreden over zijn dag. “Het was een goede dag voor Williams, waarin we geen grote problemen kenden. Het team heeft hun werk dus prima gedaan na de laatste test. We hebben verschillende afstellingen kunnen testen voor zowel de korte als de lange runs. De balans is al goed verbeterd, maar er is nog werk voor de kwalificaties.”

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België