Williams bedankt Felipe Masa voor zijn ‘extra’ seizoen in 2017

04 november 2017 — Het Williams F1 team wenst Felipe Massa het allerbeste toe in de toekomst en de renstal bedankt Massa nogmaals voor zijn inzet dit seizoen.


Felipe Massa nam eind 2016 op emotionele wijze afscheid van de Formule 1 maar de Braziliaan keerde even later onverwacht terug uit pensioen om opnieuw aan de slag te gaan bij Williams. Claire Williams van de gelijknamige renstal wenste Felipe Massa naar aanleiding van de aankondiging van zijn afscheid eind dit seizoen nogmaals te bedanken voor het uitstellen van zijn pensioen.

“Ik wil graag Felipe bedanken voor alles wat hij voor het team de voorbije vier jaar gedaan heeft,” aldus Claire Williams. “Het was echt een plezier om met hem te werken. We zijn hem ook zeer dankbaar voor het met een jaar uitstellen van zijn pensioen, dit nadat Valtteri de overstap maakte naar Mercedes.”

“Het heeft bewezen hoe intens onze relatie was die we gedurende die jaren hebben uitgebouwd. We appreciëren het want het was geen eenvoudige beslissing na zo’n emotioneel afscheid eind vorig jaar.”

“In naam van Sir Frank en het ganse team wensen we hem het beste toe voor de toekomst,” besloot Claire Williams.

Er zouden naar verluidt vier kandidaten zijn om Felipe Massa bij het Williams F1 team op te volgen: Naast reserverijder Paul di Resta maken ook Pascal Wehrlein, Daniil Kvyat en Robert Kubica kans op het racezitje.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Felipe MassaWilliams

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België