Williams is erg tevreden

26 september 2009 — Voor Williams is de kwalificatie in Singapore zeker niet slecht verlopen aangezien Nico Rosberg de derde startplaats wist te veroveren. Teamgenoot Kazuki Nakajima zal pas als elfde van start gaan.

Opnieuw liep de frustratie voor Nakajima weer eens hoog op tijdens de kwalificatie in Singapore. Nakajima is alvast van mening dat de wagen goed presteerde maar dat hij zelf op enkele plaatsen in de fout zou zijn gegaan. Nog maar eens een sterkere Rosberg bij Williams dus.

“Ik hoop echt dat ik morgen nog eens wat punten kan behalen want vandaag kende ik weer een frustrerende dag. De wagen voelde erg goed aan maar op enkele plaatsen van het circuit had ik het zelf erg moeilijk. Ik had meer van de banden moeten eisen maar het is nu zoals het is en ik maak er morgen het beste van.”

Technisch directeur Sam Michael kan zoals eerder vermeld dus zeker niet klagen over de uitslag van de kwalificatie in Singapore. Volgens Sam Michael zullen de upgrades ook morgen hun werk doen en punten kunnen opleveren.

“Het was een fantastische kwalificatie van Nico en het was misschien nog beter geweest als men de rode vlag niet had moeten zwaaien. Ik ben echt tevreden want ook Nakajima kan morgen in de punten eindigen. Ons team heeft zeer hard gewerkt”, aldus de technisch directeur van Williams.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België