“Williams is gedoemd om het seizoen als laatste te eindigen”

12 augustus 2018 — Volgens Williams-rijder Sergey Sirotkin is het Williams F1 team gedoemd om het seizoen als allerlaatste af te sluiten. De Rus verwacht niet dat Williams dit seizoen nog de kloof met de concurrentie zal kunnen dichten.

Een bericht gedeeld door Sergey Sirotkin ߇װ߇º (@sergeysirotkin_official) op

Het is zomerpauze in de Formule 1 en dan is het tijd om tussentijdse balansen op te maken. In het kampioenschap bij de constructeurs staat Williams allerlaatste. Het heeft ‘slechts’ een achterstand van veertien punten op Sauber, maar dat is volgens Sergey Sirotkin te veel om nog de komende negen races in te halen.

“Ik denk dat ze voor ons duidelijk buiten bereik liggen, aangezien ze zich mooi in het middenveld bevinden,” vertelde Sirotkin tegenover ‘Crash.net’.

Sirotkin zelf behaalde dit seizoen nog geen enkel punt, waarmee hij de enige rijder op de grid is die puntloos is. De Rus wil echter alles in het werk stellen om tijdens de resterende races in de punten te finishen.

“De sleutel is om te proberen, ik zou niet zeggen concrete resultaten te behalen, maar om een concreet en sterk herstel in te zetten. We moeten dingen behalen die corresponderen met onze verwachtingen.”

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België