“Williams kan komende races terugvechten”

18 juni 2012 — Williams behaalde in Spanje een spectaculaire zege met Pastor Maldonado maar de races daarne verliepen een stuk minder goed. Bruno Senna is er echter van overtuigd dat Williams de komende races opnieuw een stap vooruit kan zetten.

image

Zowel in Monaco als in Canada kon Williams de uitstekende prestatie van in Spanje niet bevestigen. Maar de komende races moet er volgens Senna dus beterschap komen. Ondermeer een pakket met updates voor de race in Silverstone moet het team helpen om opnieuw vooruitgang te boeken.

“Het rijden op circuits met erg lange rechte stukken is niet het beste onderdeel van onze wagen. In Bahrein waren we niet echt competitief en ook in Canada waren we niet echt competitief,” zei Bruno Senna tegenover Autosport. “Ik denk dat we er op het vlak van dit soort circuits nog niet zijn. Hopelijk zullen we tegen Monza een goed pakket hebben.”

In eerste instantie wil Williams dus vooral tegen de GP van Groot-Brittannië vooruitgang boeken.

“We weten dat we een aanzienlijke upgrade hebben voor Silverstone en die zal erg welkom zijn. Het is echter een strijd die constant blijft duren, steeds nieuwe upgrades klaar krijgen om steeds sneller te worden. Hopelijk kunnen we enkele teams halen en blijven we vervolgens zelf enkele races buiten schot,” besluit Bruno Senna.

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België