logo
 

Williams: “Kubica heeft nog geen contract getekend”

21 november 2017 — Het Williams F1 team heeft ontkend dat Robert Kubica al een contract zou getekend hebben voor het seizoen 2018.


Volgens diverse geruchten had de Pool al een contract voor een racezitje bij Williams in 2018 getekend. Kubica zou dan samen met de Canadees Lance Stroll, die momenteel ook al voor Williams racet, het rijdersduo in 2018 vormen.

Bij Williams ontkent men echter dat Kubica al een contract zou getekend hebben, al zegt men ook niet dat Kubica het niet zal worden. De Pool zal normaal volgende week wel deelnemen aan een bandentest van Pirelli.

“Ook al zijn er gesprekken gaande met Kubica, er moet nog steeds definitief beslist worden wie Massa zal vervangen,” luidde het in een mededeling. “We zullen een bekendmaking doen wanneer we iets bekend te maken hebben. Er staat echter niets gepland voor Abu Dhabi.”

Kubica legde in het verleden al enkele F1-tests af bij Renault en Williams. Ook Nico Rosberg steunt de zoektocht van Kubica naar een F1-racezitje. De Duitser is immers sinds kort de nieuwe manager van Kubica. Daarnaast liggen er ook nog heel wat miljoenen sponsorgeld klaar. Afwachten of dit voldoende zal zijn voor een racezitje bij Williams.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België