Williams maakt programma Susie Wolff bekend

03 maart 2015 — Het Williams F1 team heeft bekendgemaakt wanneer Susie Wolff in actie zal komen.


Susie Wolff is de officiële testrijdster van Williams en zal net als vorig seizoen enkele keren op vrijdag tijdens een oefensessie in actie komen.

Wolff zal dit seizoen tijdens oefensessies in Spanje en Groot-Brittannië in actie komen. Daarnaast zal ze ook een dag in actie komen tijdens de F1-test na de GP van Oostenrijk, die plaatsvindt op de Red Bull Ring. Uiteraard is ze erg blij met de kansen die ze krijgt van Williams.

“Onze focus ligt dit jaar op het verder bouwen op de successen uit 2014. Ik heb tijdens de winter hard getraind en bevindt me fysiek in de best mogelijke conditie ooit. Ik ben dan ook klaar voor het seizoen dat komt. Als officiële testrijdster zal ik bijkomende tijd spenderen in de FW37 en dat zal gepaard gaan met mijn tijd in de simulator. Ik wil er zo mee voor helpen zorgen dat het team het maximaal haalbare uit de wagen weet te halen en kan controleren hoe de updates presteren. Alle rijders werken steeds enorm hard samen en we zijn er klaar voor om er volledig voor te gaan tijdens het F1-seizoen 2015,” aldus Susie Wolff.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België