Williams: “Nieuwe livery F1-bolide voor de start van het F1-seizoen”

30 mei 2020 — Na het beëindigen van de samenwerking met titelsponsor ROKiT zal Williams in Oostenrijk aantreden in een nieuwe kleurstelling.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Williams Racing (@williamsracing) op

Het team van vice-teambaas Claire Williams zit in de hoek waar de klappen vallen. Gisteren werd namelijk bekend gemaakt dat de samenwerking met titelsponsor ROKiT met onmiddellijke ingang beëindigd wordt en dat het team naar alle waarschijnlijkheid in de verkoop zal gaan.

De kleurstelling die we in Barcelona op de bolides uit Grove zagen tijdens de pre-season testen hoeven we dus niet te verwachten bij de vermoedelijke start van het seizoen in Oostenrijk.

“Uiteraard is de kleurstelling wel iets wat we moeten bekijken als we weer gaan racen,” aldus Claire Williams. “Als we weer gaan racen zullen we de nieuwe kleuren voorstellen voor we de baan op gaan.”

Williams geeft de hoop nog niet op en heeft er vertrouwen in dat ze met haar team nieuwe partners kan vinden.

“Williams was altijd goed in het winnen van nieuwe partners voor de sport en voor het team. Ik geloof echt dat dit ook nu zo zal zijn. Het is een geweldig merk, een geweldig team en we zijn op een boeiende reis.”

Geschreven door Tom Schots

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België