Williams-rijders verdeeld gelukkig

27 juni 2010 — Bij de renstal Williams spraken beide rijders vrijuit over het verloop van hun wedstrijd in Valencia. Het blijken vrij gemengde gevoelens.

Rubens Barrichello beleefde vandaag een erg toffe wedstrijd. De Braziliaanse rijder was eveneens zeer tevreden over het gedrag van zijn FW32 die hopelijk zal blijven verbeteren in 2010.
image
“Het was echt een geweldige wedstrijd vandaag want ik beleefde er veel plezier aan. Het gedrag van de wagen was zeer positief gedurende de wedstrijd. We zitten in de goede richting en ik hoop dat men de wagen in 2010 zal kunnen blijven verbeteren”, aldus Rubens Barrichello.

Teamgenoot Nico Hulkenberg is er sterk van overtuigd dat hij vandaag belangrijke punten had kunnen scoren. Uiteindelijk vatte zijn wagen echter vuur en zat er niet meer in dan de wedstrijd vroegtijdig te staken.
image
“Mijn race verliep er goed en het behalen van punten was vandaag zeker mogelijk geweest. Ik verloor heel wat plaatsen tijdens het uitvoeren van mijn pitstop. Ik had een probleem met mijn banden en onze timing voor het binnenkomen was niet bepaald juist. Later kon ik Alonso niet afhouden en vatte mijn wagen nog eens vuur. Mijn race kwam toen uiteraard tot een einde”, zo verklaarde Nico Hulkenberg.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België