Williams stelt haar hoop op ‘zomer-upgrade’: “Tekenen van beterschap”

02 juni 2019 — Tijdens de GP van Monaco finishten George Russell en Robert Kubica als vijftiende en achttiende. De komende races wordt niet onmiddellijk veel beterschap verwacht, al verwachten ze wel dat hun 'zomer-upgrade' tot betere prestaties zal leiden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ROKiT Williams Racing (@williamsracing) op

“Er wordt zeker en vast goed werk verricht in de fabriek, werk dat de mensen niet noodzakelijk zien,” zei Claire Williams vorig weekend in Monaco.

Bij Williams lopen ze na de desastreuze seizoensstart achter de feiten aan. Door het laattijdig baandebuut van de Williams FW42 ging kostbare tijd verloren, tijd die maar moeilijk goed gemaakt kan worden.

Williams hoopt echter dat een pakket met upgrades dat tijdens de zomer geïntroduceerd zal worden een serieuze stap vooruit zal betekenen.

“Het team van de aerodynamica verrichten geweldig werk om in de windtunnel performance te vinden. De komende weken en maanden gaan we dat naar de races brengen met een pakket dat halfweg het seizoen geïntroduceerd zal worden en dat hopelijk een serieuze stap vooruit zal betekenen voor ons.”

“Er zijn zeker en vast tekenen van beterschap,” besloot Claire Williams.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België