logo
 

Win 2.500 Euro met het Grande Prêmio do Brasil (RtAD) Spel!


Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 spel?
- Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Nog maar 5 tickets zijn er over om mee te kunnen doen aan het finalespel van de Race to Abu Dhabi. Bij de GP do Brasil (RtAD) kunnen er 5 tickets gewonnen worden. De laatste kansen op minimaal 25 euro en maximaal 2.500 euro!
- Minimaal 225 Euro aan prijzen met het Grande Prêmio do Brasil Spel. 2,50 euro per team.

Het Grande Prêmio do Brasil (RtAD) Spel 2017 zal gaan starten op zondag 12 november 2017 om 17:00 uur.

U heeft een budget van 125 miljoen euro om een team samen te stellen bestaande uit 6 coureurs. Coureurs scoren punten op basis van de uitslag van de race (racepunten) en het verschil met hun kwalificatiepositie (bonuspunten).

Het Grande Prêmio do Brasil (RtAD) Spel kost 5 euro per team en er zijn 5 tickets te winnen voor het eindspel van de Race to Abu Dhabi. Elk ticket geeft recht op één team in het eindspel.

De prijzenpot van de Race to Abu Dhabi is minimaal 5.000 euro met een eerste prijs van 2.500 euro. Het minimaal te winnen bedrag is 25 euro.

Klik hier om je meteen te registreren!

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België