logo
 

Win jij een VIP-behandeling tijdens de 24u van Le Mans?

14 april 2014 — Die kans bestaat want Mobil 1 organiseert een wedstrijd waarbij je kans maakt op een VIP-behandeling voor twee personen tijdens de 24u van Le Mans.


Mobil 1 is de trotse sponsor en partner van het team van Porsche dat deelneemt aan de 24u van Le Mans en zijn comeback maakt in de legendarische autorace. En is het niet net dat team waarvoor niemand minder dan voormalig F1-piloot Mark Webber zal rijder? De vier piloten van Porsche (Romain Dumas, Timo Bernhard, Neel Jani en Mark Webber) zullen het tegen de concurrentie opnemen in de Porsche LMP1 Hybrid.

Porsche en Mobil 1 willen meteen met de hoofdprijs aan de haal gaan tijdens de 24u van Le Mans maar ze willen ook de fans laten meegenieten van de terugkeer van Porsche naar de 24u van Le Mans. Daarom organiseert Mobil 1 een wedstrijd waarbij je VIP-tickets kan winnen voor de 24u van Le Mans, voor iedere autosportfan één van de hoogtepunten van het jaar.

Mobil 1 heeft de campagne ‘Get Personal’ gelanceerd en dat mag je gerust letterlijk nemen. Want wie droomt er niet van om zich eens een winnaar te voelen, laat staan de sfeer en spanning van de 24 u van Le Mans eens van dichtbij op te snuiven. In onderstaande video toont Mobil 1 wat het daaronder verstaat. Op een ludieke manier wordt iemand die als eerste op zijn werk arriveert verrast door het team van Mobil 1.

Maar wat moet jij nu doen om deel te nemen aan de wedstrijd? Simpelweg op het einde van de video op de wedstrijdlink klikken en vervolgens op de wedstrijdpagina jouw gegevens invullen alsook een vraag over Porsche, Mobil 1 en de 24u van Le Mans beantwoorden. Vervolgens maak jij kans op VIP-tickets alsook merchandising van Porsche.

Onderstaande video bekijken en vervolgens deelnemen aan de wedstrijd is dus de boodschap. Wij van F1journaal.be wensen je alvast veel succes !

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië