WK voetbal: Duitsland bezorgt F1-fans 44 euro korting op F1-tickets

17 juni 2014 — Ook F1-fans kunnen maar best even het WK voetbal in Brazilië volgen ...


Het Duitse nationale elftal heeft dankzij haar klinkende 4-0 overwinning tegen Portugal ervoor gezorgd dat F1-fans een korting krijgen van 44 euro op tickets voor de GP van Duitsland. De organisatoren van de GP van Duitsland en de Hockenheimring pakten in de aanloop naar de wedstrijden van Duitsland in de poulefase van het WK voetbal in Brazilië immers uit met een bijzondere actie.

Wanneer de Duisters immers een wedstrijd in de poulefase winnen krijg je als F1-fan een korting van 11 euro per doelpunt dat de Duitsers gescoord hebben. Een erg aantrekkelijke aanbieding voor zij die overwegen om naar de GP van Duitsland te gaan.

Normaal gesproken kost het goedkoopste ticket voor de GP van Duitsland 115 euro. Maar dankzij de vier goals van Duitsland krijg je nu een mooie korting van 44 euro per ticket. De korting geldt op alle tickets die je kan kopen, dus ook voor de duurdere tickets. Concreet betekent het echter dat je reeds voor 71 euro drie dagen van de Formule 1 kan genieten op de Hockenheimring.

Belangrijk is echter dat je je tickets via de special wk-pagina bestelt. Klik hier om naar de wk-pagina van de Hockenheimring te gaan. Je moet binnen de 48 uur na het affluiten van de voetbalwedstrijd van de Duitsers je tickets bestellen via de telefoon, fax of door een email te sturen. Vermeld wel zeker en vast de boodschap „Deutschland gewinnt“ want dat is noodzakelijk om de korting te krijgen.

Ook de wedstrijden van Duitsland tegen Ghana en de Verenigde Staten komen in aanmerking. Aan jou om in te schatten of de Duitsers daarin meer dan vier keer gaan scoren en jou een nog grotere korting kunnen opleveren.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België