logo
 

Word jij onze 1000ste Facebook-fan ?

13 augustus 2012 — Als F1-fan wil je uiteraard goed op de hoogte blijven van het F1-nieuws, weetjes, wedstrijden, ... wel dan ben jij bij F1journaal.be aan het juiste adres.

Wil je echter constant op de hoogte blijven van het laatste nieuws, weetjes, wedstrijden, ... dan moet je je zeker rechts bovenaan inschrijven op onze nieuwsbrief. Een andere manier om op de hoogte te blijven is uiteraard Facebook.

Ben je een fan van F1journaal.be, laat dat dan duidelijk merken door hieronder op de Like-knop te drukken. Als F1journaal hebben we één belangrijke doelstelling voor ogen: zo snel mogelijk richting de 1000 Facebook-fans en dit voor de GP van België.

Heb jij een Facebook-account en ben je F1-fan? Klik dan hieronder op de Like-button en word fan van F1journaal.be. Als extra beloven we binnenkort een wedstrijd aan te kondigen via onze Facebook-account waarmee je enkele leuke prijzen kan winnen. Uiteraard doen we dat alleen indien we minstens 1000 Facebook-fans hebben! Toen we de actie begonnen hadden we 843 fans, nu zijn het bijna 950 fans.

We hebben dus nog zo’n 50 fans nodig om de beoogde 1000 fans te halen zodat we onze wedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen vallen kunnen starten. Vraag dus vlug f1-fans die je kent, familie, vrienden enz. om fan te worden van F1journaal.be op Facebook.

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië