Zak Brown: “Stoffel Vandoorne had agressiever moeten zijn”

23 oktober 2018 — Volgens McLaren-baas Zak Brown had onze landgenoot Stoffel Vandoorne mogelijk meer karakter moeten tonen en agressiever moeten zijn tijdens zijn twee jaar bij het McLaren F1 team.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Stoffel Vandoorne (@svandoorne) op

Nee, over een goede wagen beschikte Vandoorne nooit tijdens zijn twee F1-seizoenen bij McLaren. Vandoorne had de pech om in de slechtste periode in de geschiedenis van het McLaren F1 team voor de renstal te rijden, dat heeft ook teamgenoot Fernando Alonso al eerder toegegeven.

McLaren-baas Zak brown beschouwt Vandoorne ondanks het aan de kant schuiven nog steeds als een enorm talent, al twijfelt hij wel of Vandoorne zijn karakter bij de Formule 1 past. De Formule 1 is immers een wereld die enorm hard is.

“Was Vandoorne iets te meegaand? Nee, dat zou ik niet zeggen,” aldus McLaren-baas Zak Brown. “Hij is een zeer, zeer toffe gast maar misschien moest hij wat agressiever bij ons geweest zijn.”

“Wanneer Fernando iets niet goed vindt aan de wagen dan twijfelt hij er niet aan om zijn stem te verheffen. Misschien was dat voor Stoffel iets moeilijker in deze omgeving.”

Brown hoopt echter wel dat Vandoorne het in de Formule E, de elektrische tegenhanger van de Formule 1, erg goed zal doen. Wie weet is hij daarin een absolute topper, net als in de opstapklassen richting de Formule 1 waarin Vandoorne zo succesvol was.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België