logo
 

Zieke Di Resta wordt op vrijdag vervangen door James Calado

24 oktober 2013 — Paul Di Resta voelt zich niet lekker, en laat de eerste vrije training op vrijdag aan zich voorbij gaan. image

James Calado, die ook al de eerste vrije trainingen voor zijn rekening nam in Italië en Korea, zal de plaats van Di Resta innemen. Het is nog niet zeker of Di Resta wel fit geraakt voor de overige sessies.

Eerder vandaag, toen er nog geen sprake was van ziekte, verklaarde Di Resta nog dat hij er vrij zeker van is dat hij zijn plaats bij Force India zal kunnen behouden.

“Ik voel me niet onzeker. Force India is al naar ons toegekomen om hun standpunt duidelijk te maken, en wij zorgen dat we geen enkele mogelijkheid in de paddock over het hoofd zien. Ik denk echter dat niemand in het middenveld al zeker is van zijn plaats, maar ze zijn op een goed moment naar ons gekomen, dus we wachten hun beslissing af.” aldus de Schot.

Di Resta voegde er ook nog aan toe dat het niet ongewoon is dat een rijder uit het middenveld zo laat op het seizoen nog van niets weet. Er zijn immers nog heel wat plaatsen die nog geen bevestiging kregen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België