logo
 

Ziekenhuis overweegt ban voor journalisten

01 januari 2014 — Het ziekenhuis waar Michael Schumacher momenteel verblijft overweegt om journalisten een ban op te leggen.

Schumacher verblijft momenteel in het ziekenhuis van Grenoble en daar hebben zich reeds meerdere incidenten voorgedaan. Het is naar aanleiding van die incidenten dat de ziekenhuisleiding overweegt om de journalisten te verbannen uit het ziekenhuis.

Het meest opmerkelijk incident is ongetwijfeld dat van een journalist die verkleed als priester probeerde om bij Michael Schumacher te geraken (Lees: Journalist vermomd als priester probeerde bij Schumacher te geraken). Maar er hebben zich daarnaast nog enkele andere incidenten voorgedaan en omwille daarvan overweegt het ziekenhuis om dus eventueel een ban voor journalisten op te leggen.

Zo zouden de dagdagelijkse werkzaamheden in het ziekenhuis gehinderd worden door de journalisten. Ook de inrit naar de spoedafdeling werd reeds meermaals gehinderd door journalisten. Het spreekt voor zich dat bij een spoedopname iedere seconde telt.

Momenteel zijn er meer dan 100 journalisten die voor het ziekenhuis staan om te berichten over de ontwikkelingen die zich voordoen bij Schumacher.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België