logo
 

“Zo lang Lotus niet beslist over haar rijders kunnen ook wij geen beslissing nemen”

27 november 2013 — Lotus haar rijdersbeslissing is cruciaal voor de racezitjes bij de andere teams, dat mag duidelijk zijn ...


Force India heeft immers laten weten dat het wacht op de beslissing van Lotus om zelf haar rijdersduo te bepalen. Eerder waren er reeds berichten dat Force India ieder moment haar rijdersduo zou bekendmaken.

Gaat Nico Hulkenberg naar Lotus of toch naar Force India? Gaat Pastor Maldonado naar Lotus mits de nodige financiële steun of toch niet? Force India is dan ook weer in gesprek met Sergio Perez, maar het sluit tegelijkertijd niet uit dat het geen van de hiervoor vermelde rijders wordt en dat het haar bestaande rijdersduo behoudt.

Alles is dus nog mogelijk en veel zal dus afhangen van de beslissing die Lotus neemt. Maar die beslissing zal dan weer in sterke mate afhangen van hoe het verder afloopt met de investeerders die Lotus had gevonden.

Veel vraagtekens dus bij Lotus en die zorgen op zich dan ook weer voor veel vraagtekens bij Force India.

“De sleutel tot alles bevindt zich momenteel bij Lotus en de beslissing over wie er daar gaat rijden. Tot dat is gebeurd is het erg moeilijk om te weten wat er allemaal mogelijk is,” zei Bob Fernley, de teambaas bij Force India, tegenover ESPN. “Aan het einde van het seizoen beschikken we over twee goede rijders en er moet dan ook een zinvolle reden zijn om één of beide rijders te vervangen door iemand anders. We weten momenteel echter niet welke rijders er beschikbaar zijn.”

ESPN vroeg Fernley ook of er reeds een voorovereenkomst of contract was met Nico Hulkenberg en daar antwoordde hij het volgende op.

“Er zijn reeds enkele weken dergelijke verhalen die de ronde doen en Nico is één van de rijders waarmee we praten,” aldus Fernley.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België