logo
 

Zorgt petitie voor een F1-race in Nederland?

19 augustus 2018 — Een nieuw initiatief van een Nederlandse F1-presentator moet er mee voor helpen zorgen dat de Formule 1 eindelijk naar Nederland komt en Max Verstappen en zijn fans een eigen F1-race krijgen.


Volgend weekend zullen ze opnieuw talrijk aanwezig zijn op het circuit van Spa-Francorchamps, het Oranje-legioen dat Max Verstappen komt aanmoedigen langs de heuvels van het circuit in de Ardennen. De Belgische Grand Prix zal opnieuw ‘Oranje’ kleuren maar de droom van een eigen Nederlandse GP die blijft ondertussen bestaan.

De circuits van Zandvoort en Assen vallen regelmatig als mogelijke locatie voor een eventuele GP van Nederland, al wordt er ook gedacht aan een straatrace. Voorlopig blijft het echter wachten en vooral dromen, al zijn er wel heel wat initiatieven om een Nederlandse GP in de toekomst mogelijk te proberen maken.

Een nieuw initiatief werd nu opgestart door Rob van Gameren, medepresentator van Formule 1 Café op het Nederlandse Ziggo Sport. Op f1naarnederland.nl roept Van Gameren op om een petitie te ondertekenen zodat deze aan Chase Carey, de topman van de F1, bezorgd kan worden.

“Die Nederlandse Grand Prix moet er gewoon komen”, staat in het groot te lezen op de website.

“Je kent me vast als de sidekick bij de F1-uitzendingen op Ziggo Sport. Mijn grote droom is om een Nederlandse Grand Prix te krijgen en daarom ben ik het initiatief #F1naarNL begonnen. Een petitie om de Formule 1 naar Nederland te halen. Die Grand Prix moet er gewoon komen”, aldus Rob Van Gameren.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België